Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Recept på fisk & skaldjur
- Recept på fågel
- Recept på thaimat
- Recept på dippsåser & dressingar
- Libanesisk zucciniröra
- Morotsröra från Bosphoren
- Aubergine- och avocadodipp
- Fetaostkräm
- Algtapenade
- Aioli
- Recept rawfood
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Recept
Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp
Aioli
Ingredienser:
- 3 – 5 vitlöksklyftor (känn efter så den ej blir för stark)
- 1 tsk salt
- 1 dl kallpressad olivolja
- 1 dl kallpressad rapsolja
- 2 äggulor
- cayennepeppar
- citronsaft
Gör så här:
1. Krossa vitlöken i en mortel, stöt ned saltet till en homogen massa.
2. Tillsätt äggulorna.
3. Tillsätt olja först droppvis sedan i en tunn stråle.
4. Vispa hela tiden i en rund rörelse.
5. När massan är fast smaka av med eventuellt ytterligare salt, cayennepeppar och citronsaft.