Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Recept på fisk & skaldjur
- Recept på fågel
- Recept på thaimat
- Recept på dippsåser & dressingar
- Libanesisk zucciniröra
- Morotsröra från Bosphoren
- Aubergine- och avocadodipp
- Fetaostkräm
- Algtapenade
- Aioli
- Recept rawfood
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Recept
Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.
Algtapenade
Innehåller livsnödvändiga omega-3 fetter, klorofyll, högvärdigt protein. Verkar renande för lymfa och lever. Sänker även kolesterol och fetthalten i blodet. Ca 1 dl.
Ingredienser:
- 2 msk blötlagd alger av arame
- 2 msk blötlagda alger av dulse
- 1 msk kapris
- 1 msk hackade oliver
- 2 vitlöksklyftor
- 2 msk tamari sås
- 1 msk sesamolja
Gör så här:
- Blötlägg algerna i ca 15 minuter. Koka upp algerna och slå därefter av vattnet.
- Finhacka algerna då de svalnat. Hacka kapris, oliver och vitlök fint.
- Lägg i en bunke och blanda ned olja och tamari sås.
- Häll över i lufttät burk och slå lite olja på toppen . Håller sig ca 10 dagar i kylskåpet.