Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Viltfärsbiffar
- Nordafrikansk lammgryta
- Souvlaki med sallad och tsatsiki
- Nyttig hamburgare
- Anna Skippers Fyllda paprikor
- Suovas sallad
- Tjälknöl
- Zucchini Spagetti Bolognese
- Recept på fisk & skaldjur
- Recept på fågel
- Recept på thaimat
- Recept på dippsåser & dressingar
- Recept rawfood
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Recept
Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.
Anna Skippers fyllda paprikor
Ingredienser
- 1 kg raka pepparfrukter, ljusgröna, med mild smak
- 1 sats tomatsås
- 200 g lagrad fetaost, krämig
- En skvätt grädde
- Parmesanost av god kvalitet, hyvlad
- Olivolja
- 1 kg tomater, söta, små
- 3 st vitlöksklyftor
- 5 st pepperochino (små torkade chilifrukter)
- 1 kruka basilika
- Olivolja
- Havssalt och en gnutta råsocker
Gör så här
1. Fyllda pepparfrukter
Kärna ur pepparfrukterna och fyll med fetaosten. Lägg i en ugnsfast form och ringla över lite olivolja.
2. Gratinera i ugn på ca 200° tills pepparfrukterna fått en aning färg.
3. Häll över tomatsåsen, lite grädde och hyvlad parmesanost. Gratinera ytterligare ca 10 minuter i 175°.
4. Tomatsås
Skålla tomaterna i hett vatten och drag av skalen.
5. Fräs vitlök och chili i lite olivolja.
6. Tillsätt tomaterna och basilikan och låt puttra på svag värme ca 30 minuter.
7. Tillsätt ev ytterligare en skvätt olivolja. Salta efter smak och tillsätt ev en gnutta råsocker. Kom ihåg att såsen skall ha lite sting!