Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Recept på fisk & skaldjur
- Recept på fågel
- Vitlöksmarinerade kycklinglårfiléer
- Helstekt färsk dragonkyckling med gräddsås
- Indisk kycklinggryta
- Karibisk kycklingspett med papayasallad
- Fyllda kycklingrullader
- Helstekt kalkonfilé Provencal med rostade rotfrukter
- Grillade kycklingburgare med mangosalsa
- Kycklinggryta
- Annas kyckling salciccia
- Satay ayam indonesiska små kycklingspett
- Helstekt vitlökskyckling med äpple och aprikoser
- Italiensk Kyckling med spenat och zucchinispaget
- Kalkonstroganoff recept
- Kalkonpastrami och cashewnötssmörsrullar med tahinidressing
- Medelhavsinpirerad kalkongryta
- Pollo alla cacciatora
- Recept på thaimat
- Recept på dippsåser & dressingar
- Recept rawfood
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Recept
Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.
Leta runt bland recepten coh hitta dina egna favoriter. Under Lev smart hittar du tips för att nå dina mål.
Annas kyckling salciccia
Annas Skippers hemlagade kycklingkorv med smak av parmesan. Du behöver ett korvhorn.
Ingredienser:
- 0.5 kg kycklingfilé
- 0.5 kg kycklinglårfilé
- 5 m gris- eller lammfjälster
- 3 st vitlöksklyftor
- 1 kruka salvia
- 3-4 tsk havssalt
- 1 st röd chilipeppar
- 1 knippe slätbladig persilja
- 3 dl parmesanost, riven
- 3 tsk hel svartpepppar
- 1-2 dl hönsbuljong
Gör så här
1. Skär kycklingen i mindre bitar och lägg i frysen 1 timme.
2. Montera kvarnen på din matberedare och mal kycklingen till fin färs.
3. Finhacka salvia samt slätbladig persilja.
4. Riv parmesanosten fint.
5. Blanda samtliga ingredienser i en bunke.
6. Montera på korvhornet samt trä på ett välsköljt fjälster.
7. Kör ut korvsmeten ut i fjälstret.
8. Vrid runt den långa korven till 10 cm små korvar.
9. Snurra med/motsols alt knyt av korvarna med bomullssnöre.
10. Låt vila ca 1 timma och stek sedan på svag värme i smör.