Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Recept på fisk & skaldjur
- Recept på fågel
- Recept på thaimat
- Thailändska fiskbiffar
- Blandade grönsaker thaivis
- Satay ayam
- Tom ka ghai-soppa
- Asiatisk lax med wokgrönsaker
- Annas snabba thaigryta
- Recept på dippsåser & dressingar
- Recept rawfood
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Recept
Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.
Blandade grönsaker med chili på thaivis - kyckling alt tofu som varianter.
Ingredienser:
- 2 msk olivolja
- 1 msk korianderfrön
- 1 ingefära hackad
- 2 st chilifrukter finhackade
- 200 g gröna bönor
- 100 g minimajs
- 200 g blomkål
- 2 tsk gurkmeja
- 200 champinjoner
- 2 dl kokosmjölk
- 2 tsk citrongräs
- 1 lime, saften av
- 1/2 kruka färsk koriander
Gör så här:
- Värm oljan i en wok eller tjockbottnad stekpanna och tillsätt malda korianderfrön, vitlök och chili.
- Rör i två minuter, tillsätt sedan bönor, majs, blomkål, gurkmeja och lite salt. Fräs grönsakerna i två minuter.
- Tillsätt de hela champinjonerna och fräs i en minut.
- Blanda i kokosmjölk och citrongräs och en skvätt limesaft. Låt sjuda i en minut och servera garnerat med färsk koriander och limeklyftor.
- Tillsätt kyckling som på bilden eller tofu för en vegetarisk anrättning.