ShopperHopper

Vill du också hitta produkter som Anna ger deltagarna i Du är vad du äter?

Du hittar dom på Skippersmart eller i din hälsokostbutik.

DinViktCoach!

En populär CD som gör att du kan ha din coach med dig överallt.
En CD som behandlar allt ifrån problem med sömnen till att bryta beroenden och att  hålla en balanserad vikt.

Skippers viktpaket - ditt bästa val!

Här kan du ladda ner foldern med information om viktpaketet.

För att komma till Skippersmart där du kan beställa viktpaketet KLICKA HÄR

Tryckkokaren är näringens bästa vän!

Annas verkliga favorit är tryckkokaren som hon använder dagligen. Hon har flera stycken då hon menar att tryckkokaren utklassar vanliga kastruller i många moment i köket.

Annas tryckkokare kommer från OBH Nordica och du kan hitta den och Annas prisbelönta kokok "Mat med tryck" på Skippersmart.

WMF Tryckkokare

För att behålla så näringsämnena i maten, lagar Anna sin mat i en tryckkokare. Om du en gång lagat mat i en tryckkokare och känt skillnaden i smak och sett hur väl råvarorna bevaras, blir det svårt att  koka mat endast i en vanlig kastrull.

 

Broccoli som kokas på sedvanligt sätt förlorar upp till 40% av sitt näringvärde och i en micro tappar du hela 70-80% av vissa näringsämnen.

Med en tryckkokare bevara du i stort sett all näring och smak och därför är det Annas självklara val i köket. Dagens råvaror håller redan en lägre kvalitet så det gäller verkligen att spara på de näringsämnen som finns i maten.

Det går att laga det mesta i en tryckkokare. Det tar exempelvis bara 7-8 minuter att koka potatis. Råris som normalt tar 45 minuter att koka lagar du på endast 20 minuter. Du sparar tid, får nyttigare mat och maten smakar desutom mera. Kan det bli bättre?

Under rubriken recept kan du hitta fler av Annas goda recept lagade med tryckkokare.

Det finns flera tryckkokare på marknaden. Anna använder själv en modell från OBH Nordica som du kan hitta på Skippersmart.

Livsmedel & hälsofrämjande produkter

Fantastiskt många människor har hört av sig efter Annas insatser i TV och frågat var man kan få tag i olika produkter som hon använder i programmet "Du är vad du äter". Speciellt de som bor ute på landet.

FlowerHat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var hittar man dinkelpasta, dinkelmjöl, kallpressade oljor, nyttiga alger, nötter & frön m.m?

Många av de saker Anna rekommenderar kan man numera hitta i vanliga livsmedelsbutiker. Mycket går att finna hos hälsokostbutikerna. Ställ krav så tar de in vad du vill ha.

Ett annat sätt är att beställa direkt på nätet via Skippersmart så skickas varorna till dig.

Ljusterapi behövs i vårt solfattiga land!

Forskning visar att riktigt ljus som saknas vintertid i Norden ger positiva effekter som:
- Mer energi
- Gör att du äter mindre
- Ökar din förbränning
Samma ljus kan tillföras med en ljusterapilampa. Själv rekomenderar vi lampan året runt eftersom vi i Sverige vistas en hel del inomhus även på sommaren. Du kan även få ljusterapibehandling med monkront ljus som Anna visade i programmet med Fadde. Ljusforskaren Karl Ryberg har en liten studio för detta på Kungsholmen i Stockholm.

 

Stava och räkna steg!

Genom att använda en stegräknare och stavar när du motionerar kan du få extra motivation. Vi brukar själva gå med stavar och vi använder en stegräknare från OBH Nordica.

Stegräknare från Omron

Våra stegräknare använder vi dagligen och målet är att gå minst 10 000 steg varje dag. Då lägger man grunden till en bra hälsa. Vi tycker att det är roligt att följa hur många steg vi går varje dag.

Att öka toppnoteringen och slå ett personligt rekord är alltid lika roligt och stimulerande. Stegräknaren kan du hitta hos oss på Skippersmart och stavarna köper du i närmsta sportaffär.

Mal ditt eget färska mjöl eller gör din färska Musli själv!

Genom att använda en hemmakvarn och mala eget färsk mjöl och baka själv kan du få en högre kvalitet på ditt bröd. Samma sak gäller den musli du äter till frukost. I vanlig musli som du köper i butiken har det mesta av de viktiga fettsyror som finns i korn och gryn tyvärr dunstat bort och försvunnit.

Så länge korn, frön eller gryn ligger kvar i sin förpackning som är skalet så kan all näring och energi behållas under lång tid. Frön som slumrat i flera hundra år kan om de får rätt näring blomstra upp och ge liv åt ett helt stort träd. Genom att färskamala ditt mjöl eller att göra din musli precis när du ska äta den kan du på ett enkelt sätt maximerar den näring och smak som finns i råvaran.


Kvarnen som Anna använder för att mala färskt mjöl och för att göra morgonmusli med kan du hitta hos www.hemmakvarnen.se

Ett bättre dricksvatten!

Vi har själva erfarenhet av vissa personer kan få problem med kloret i vanligt kranvatten även om det innehåller väldigt små mängder. För att garantera en bra kvalitet på ditt dricksvatten kan du rena det.  Det finns flera olika sätt att ta till.

Ett sätt är att använda osmosrening som är ett enkelt filter som du kopplar till vattenkranen. Du kan även använda en kanna med kolfilter för att rena ditt vatten.

Du kan även köpa vattenförbättrande produkter i form av små tepåsar som renar vattnet och tillsätter mineraler.

Våra idrottande klienter här speciellt noga med att få i sig ett bra vatten. Dom dricker stora mängder under träning och tävling och då det viktigt att vattnet är fritt från skadliga ämnen.


Allt som vi rekommenderar för att nå ett bättre liv, såväl tekniker, recept eller andra produkter, har vi själva provat med goda resultat och därför törs vi stå för dessa.

Titta snart in igen och hitta din egen väg till framgång.

Med vänliga hälsningar
Skippers

Tillbaka till toppen