BungyPump

Träningsstavarna från BungyPump, är unika eftersom de har inbyggd fjädring utan mekaniska delar och 4 eller 6 kilos motstånd. Fjädringen och motståndet ökar träningsresultatet som leder till ett högre välbefinnande.

BungyPump riktar sig till alla som genom funktionell träning vill bygga upp konditionen och samtidigt få en stark och smidig kropp

Rubrik

Skriv din text här...

BungyPump för riktiga resultat

BungyPump riktar sig till alla som genom funktionell träning vill bygga upp konditionen och samtidigt få en stark och smidig kropp. Den fjädrande uppbyggnaden tar även bort de stumma stötarna från stavisättningar. Det innebär att armbågar och axlar skonas vid träning, och precis som med vanliga gåstavar så avlastas också knän och höft. 

Den som någon gång tränat på en mjuk myr förstår BungyPumps funktion. För precis som myren kräver våra träningsstavar mer av kroppen för samma rörelser. Därför blir träningen så mycket effektivare, och den upplevs också som roligare!


Träna funktionellt med BungyPump Stavarna

Funktionell träning handlar om att göra kroppen hållbar, stark och i balans. Funktionell träning ökar rörligheten, minskar stelhet och värk samtidigt som den ger starkare hjärta, bättre lungkapacitet och blodcirkulation.  Kroppens stora muskelgrupper i ben, rygg, mage, armar och axlar stärks därför minskar man också skaderisken.


Träning med BungyPump Stavarna

När du tränar med BungyPump Stavarna aktiverar du 90% av kroppens muskler och rörelsen är mycket skonsam för axlar och leder. När du promenerar med BungyPump får du upp till 60% bättre förbränning jämfört med en vanlig promenad.

Stavarna finns i två olika motstånd, 4 och 6 kg. Vi rekommenderar 4 kg staven till de flesta. Är man bra tränad eller stark kan man välja 6 kg.

Gör så här när du använder ByngyPump stavarna:

Placera staven i bakkant av foten eller strax bakom hälen. Sätt ner staven "mjukt" i marken och tryck sedan ifrån. Gå eller jogga, sätt i omväxlande vänster arm och höger ben och så vidare.Fördelar med Byngypump stavarna:

  • Upp till 60% högre förbränning; jämfört med vanlig promenad
  • 90% av kroppens muskler aktiveras vid BungyPump Walking
  • Bestäm själv hur mycket du vill pressa ned
  • Kan användas av alla - oavsett ålder, kondition och kön.
  • Skonsamt och mjukt för axlar och armbågar
  • Unik svensk träningsprodukt som tillverkas i Sverige
  • Lovordas av medicinsk expertis - används i rehabilitering.