Recept

Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.


Ceviche

Tid: 6 timmar inkl marinering.

Ceviche

Ingredienser (4-6 portioner)

  • 350 g rå lax
  • 2 dl pillade räkor
  • 3 st citroner
  • 1 st gul lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 st chilifrukt, medelstark
  • 4 msk färsk koriander, finhackad
  • 2 avokado finhackade
  • 2 dl mango finhackad
  • salt och peppar

Tillagning

  1. Finhacka lök, chilifrukt, koriander, räkor, vitlök och fisk. Varva i en glasskål.
  2. Pressa över citron så att fisken täcks helt. Täck med plast och ställ i kylen och låt marinera i minst 6 timmar. Syran i citronen ”tillagar” fisken.
  3. Blanda ned mango och avokado. Smaka av med salt och peppar innan serveringen. Allt ska vara finhackat.