recept nyttig smoothieNyttiga smoothies

Människan har i alla tider förstått den stora nyttan av att insupa naturkraft genom frukter, bär och grönt. Idag får vi i oss alldeles för lite av de viktiga ämnen kroppen behöver för att vi ska kunna upprätthålla en god hälsa och en balanserad vikt. Titta bland mina recept på nyttiga smoothies och hitta din favorit.

Nyttiga smoothies

Nyttiga smoothies är mycket underskattat. En smoothie som har rätt innehåll kan vara den perfekta lösningen på en nyttig frukost för en person som inte är så hungrig på morgonen, vill gå ner i vikt eller som har ont om tid. Ett bra recept på en nyttig smoothie ser till att du får i dig allt det du behöver för att starta dagen på rätt sätt.

Jag har själv gett ut boken Morgondrinkar som ni kan köpa på Skippersmart.  Anna Skippers Morgondrinkar är en härlig och inspirerande bok på 54 sidor. Fylld av goda och inspirerande morgondrinkar. Jag vill med boken ge oss kunskap som leder till ett rikare och hälsosammare liv. Morgondrinkarna är därför uppiggande, renande, stärkande eller viktbalanserande.

morgondrinkar recept

I boken finner du även bra och konkreta råd och tips från mig. Människan har i alla tider förstått den stora nyttan av att insupa naturkraft genom frukter, bär och grönt. Idag får vi i oss alldeles för lite av de viktiga ämnen kroppen behöver för att vi ska kunna upprätthålla en god hälsa och en balanserad vikt. Genom boken får du möjlighet att själv prova en naturlig väg och en uråldrig visdom för att öka din livskraft!

Prova genvägen till en bättre hälsa! Boken är liten och smidig. Formatet är som en cd-skiva (135 x 125). Spiralbindningen gör boken både lättläst och praktisk att använda i köket.

Givetvis är det inte bara på morgonen som det är bra med en drink eller smoothie. Beroende på vad du vill uppnå så finns det drinkar för olika syften. Tex för att sluta röka, få bort sockersug, sätta fart på matsmältningen eller kanske bara en energikick.

Har du svårt att få i dig tillräckligt med protein kan en smoothie eller proteindrink vara en enkel lösning. Din proteindrink blir både nyttig och god om du mixar den med bär eller annat gott som innehåller vitaminer och mineraler. Tillsätt proteinpulver så har du skapat din egna färska proteindrink. En proteindrink kan vara bra att inta om man tränar hårt. Men proteindrinkar är inte bara för muskelbyggare. Även vi "vanliga" människor har stor nytta av att äta rikligt med protein då det både mättar och sätter fart på ämnesomsättningen.

Titta på mina recept för drinkar och smoothies och testa dig fram till vad  du tycker om. Ha gärna sidan under uppsikt då jag ofta uppdaterar mina recept.


» Proteindrink med sojamjölk och banan
» Energidrink
» Caribisk smoothie
» Vintervital
» Blåbäsblizz
» Ingefärsthe
» Matsmältningsraketen
» Gojismoothie
» Proteinsmoothie med banan och bär
» Sluta-röka-drinken
» Proteindrink för sockerberoende
» Gröna sköna drinken
» Kvällsdryck med smak av honung och citron
» Mixad grönsaksdrink
» Energidrink i mugg
» Proteindrink med sojamjölk och jordgubbar
» Sojadrink
» Byggardrinken
» Annas beautybooster
» Vetegräsbooster

» Len mandelmjölk
» Karibisk gojismoothie
» Grön Blodtryckssänkare
» Kolesterolsänkaren
» Proteindrink
» Maca magic smoothie
» Sockerkontroll drinken
» Blodtryckssänkare med protein
» Gojji Smoothie
» Kolesterolsänkare a´la Skipper