Du är vad du äter

Här kan du att läsa om alla de underbara personer som varit med i Du är vad du äter!

Bli inspirerad av deras framgångar som visar att vi alla kan göra fantastiska förändringar i våra liv genom goda kostvanor.

 

Program 1

Program 1 - Therese

Therese är en shoppinggalen tjej på 30 år som gått upp i vikt de sista åren. Med en startvikt på 85 kilo till sina 159 centimeter känner hon sig extremt missnöjd. Sambo, myskvällar i soffan och nattarbete är något som satt sina spår inte minst runt midjan.
Läs mer här »

Program 2

Program 2 - Katta

Anna Skipper tar sig an den 21-åriga bloggaren Katta som väger 170 kilo. För att överleva sin 25-årsdag måste hon drastiskt ändra livsstil. Men kommer hon att lyckas med målet att för första gången i sitt liv kunna springa 60 meter?
Läs mer här »

Program 3

Program 3 - Mikael

Anna hjälper prästen Mikael som efter lång tid av kyrkkaffe med smörgåstårta och småkakor inte längre kommer i sina motorcykelbyxor.
Motorcykeln blir stående trots att det är vår och stundande motorcykelsäsong.
Läs mer här »

Program 4

Program 4 - Nazira & Bahti

Det gifta paret Nazira och Bahti får helt olika liv när Anna Skipper kliver in i hemmet. Parets förhållande sätts på hårda prov under den mödosamma vägen mot bättre hälsa. I detta avsnitt pratar vi mycket om Ayur Veda och de olika kroppstyperna.
Läs mer här »

Program 5

Program 5 - Beatrice

Beatrice har brottats med viktproblem
hela livet och har gått från att varit
vanlig modell till plus size-modell. Jojo-bantningskurerna har avlöst varandra
och som mest har hon varit upp i 135 kg.
Läs mer här »

Program 6

Program 6 - Michael

Anna Skipper träffar den fd kroppsbyggaren
Michael som gått upp 60 kilo på bara tio år. Anna sätter stopp för skräpmaten och när envise Michael tar utmaningen på största allvar finns chans till viktnedgångsrekord... Läs mer här »

Program 7

Program 7 - Hasse & Anna

Sambolivet har hunnit sätta sig rejält på midjemåtten hos kärleksparet Anna och Hass. Till sommaren är bröllopsdatumet redan satt och kläderna är inköpta, kruxet här är kanske bara att ingen av dem kommer i kläderna - ännu åtminstone.
Läs mer här »

Program 8

Program 8 - Anneli

Annelie är vältalig och social men känner att hon inte känner att hon trivs med sig själv. Annelie tycker att hon missat mycket redan av sin ungdom och blir ledsen när hon tänker på det. Nu vill hon ta tag i sitt liv en gång för alla och börja leva!
Läs mer här »

Program 9

Program 9 - Christian & Rickard

Anna hjälper det äkta paret Christian och Rickard. När de gifte sig för tre år sedan togs inget bröllopsfoto eftersom paret först ville komma i form. Sedan dess har de i stället blivit soffpotatisar som lever på gräddsåser och praliner...
Läs mer här »

Program 10

Program 10 - Dag

Sex drugs and rocknroll byts ut mot träning, detox och rocknroll när Anna Skipper tar över scenen för Dag!
Läs mer här »