Du är vad du äter, Sjuan

 Här kan du att läsa om alla de underbara personer som varit med i Du är vad du äter! Bli inspirerad av deras framgångar som visar att vi alla kan göra fantastiska förändringar i våra liv genom goda kostvanor.

Program 1 - Lattemamman Anne

Den 31 åriga tvåbarnsmamman Anne  äter godis i smyg och fikar latte med mammagruppen. Äldsta barnet är 5 år och det börjar bli svårt att dölja godisätandet för honom. Yngste sonen är 2 månader och Anne behöver bli av med mammakilon som hon inte lyckades bli av med mellan graviditeterna. Hon älskar att baka, gärna cupcakes med frosting så det finns alltid något gott till latten. Det är bara det att alla de andra i mammagruppen är smala och kan äta bullar och dricka hur många latte som helst utan att det syns. Läs mer  här>>
Program 2 - Racer Magnus

Den góa och glada Magnus från Göteborg. Han har ett brinnande intresse för bilar och är svag för sötsaker och vill gärna ha stora portioner. Dessutom är han mycket envis.

"Fast as hell" heter racerteamet men frågan är om Anna kan få honom att ändra livsstil enligt samma motto?


Läs mer  här>>


Program 3 - Charmtrollet Lina

Lina har varit vältränad med magrutor och allt, men hon slutade träna och började äta enormt mycket mat och gick då upp mycket i vikt vilket hon nu mår mycket dåligt av. Då rycker Anna ut..


Läs mer här >>Program 4 - Jesse och Loogna


De två radiopratarna som lever som ett gift gammalt par, älskar ostar och vin, lever livet på sommaren då de sänder radio på Sandhamn och som kombo på detta rör de sig alldeles för lite. Ja förutom Loogna då som åkt Vasaloppet, FÖR 20 ÅR SEDAN!!

Läs mer här>>


Program 5 - Hästtokiga Therese

Therese älskar hästar och har tävlat i dressyr men kan inte göra det längre, hon är för svag och har för dålig kondis. Detta har lett till att hon numera tävlar i Western MEN på sista tävlingen sprack skjortan upp och i samma takt som knapparna sprätte av hoppade magen fram. Hon behöver hjälp av Anna Skipper!!!

Läs mer här>>Program 6 - Snabbmats paret Danne och Maria

Dan Åsberg är killen som i våras skulle ha gjort en gastric byopass operation för sin övervikt, men han fick kalla fötter och vågade inte. Nu måste han istället gå ner i vikt för egen maskin och ändra livsstil. Han är fd kampsportare, turnéledare och dykinstruktör. Idag driver han en blomsterhandel tillsammans med sin sambo Maria. De har hållit ihop i över tjugo år och har två gemensamma barn på 11 och 13 år. Deras slappa livsstil har gjort att båda gått upp mycket i vikt.
Läs mer här>>