Lev smart
- Allergi
- Ayur Veda
- BMI Test
- Bra att veta
- Bra mat
- Bra produkter
- Bästa tipsen för att gå ner i vikt
- Gastric bypass - kost
- Mood food
- Nyttiga val på restaurang
- Gröna kuren för mag- och tarmproblem
- Blocktyckssänkande kost
- Elitidrottande ungdomar
- LCHF
- Detox
- Kost för sockerberoende
- Kosttillskott
- Ladda livskraft
- Tips & råd för vegetarianer
- Tryckkokare
- Viktminskning resultat
- Mat vid amning
- Immunförsvars stärkande kost
- Kolesterolsänkande kost
- IBS och kost för krångalnde magar
- Kost tips och råd vid ADHD
- Bungy Pump
- Raw Food anti aging kur
- Medelhavskost
- Fem snabba Anna skipper rätter
Snabbt och lätt
Ibland är det skönt om man kan tillaga något snabbt och enkelt som samtidigt är nyttigt. Här kommer Anna Skipper fem snabba recept från säsongsfinalen av "Du är vad du äter" våren 2012.
Rosétorsk med färsk spenat
Superlätt fiskrätt som alla kan laga. Passar även LCHFare.
VIDEO - Anna lagar Rosepeppartorsk
Ingredienser (2 portioner)
- 400-500 g torsk
- 3 dl grädde
- Rosépeppar
- 5 dl babyspenat
- 10 stycken körsbärstomater
- En halv tärning fiskbuljong
- Salt och peppar
Tillagning
- Koka upp grädden, tillsätt fiskbuljongen och häll i rosépeppar efter smak.
- Salta och peppra.
- Lägg 5 dl babyspenat i en ugnssäker form.
- Lägg på fisken och häll över såsen samt körsbärstomaterna.
- Grädda fisken i 200 grader i ca 25 minuter.
- Servera med ruccolasallad och pinjenötter.