Lev smart
- Allergi
- Ayur Veda
- BMI Test
- Bra att veta
- Bra mat
- Bra produkter
- Bästa tipsen för att gå ner i vikt
- Gastric bypass - kost
- Mood food
- Nyttiga val på restaurang
- Gröna kuren för mag- och tarmproblem
- Blocktyckssänkande kost
- Elitidrottande ungdomar
- LCHF
- Detox
- Kost för sockerberoende
- Kosttillskott
- Ladda livskraft
- Tips & råd för vegetarianer
- Tryckkokare
- Viktminskning resultat
- Mat vid amning
- Immunförsvars stärkande kost
- Kolesterolsänkande kost
- IBS och kost för krångalnde magar
- Kost tips och råd vid ADHD
- Bungy Pump
- Raw Food anti aging kur
- Medelhavskost
- Fem snabba Anna skipper rätter
Snabbt och lätt
Ibland är det skönt om man kan tillaga något snabbt och enkelt som samtidigt är nyttigt. Här kommer Anna Skipper fem snabba recept från säsongsfinalen av "Du är vad du äter" våren 2012.
Anna Skipper recept på vegetarisk lasagne
Se Anna laga vegetarisk lasagne
- 2 stora morötter, rivna
- 4 färska tomater, hackade
- 1 stor/2 små hackad rödlök
Blanda ovanstående till lasagnens "färs"
- 1 stor eller 2 små zucchini, hyvlade på längden
- 1 påse färsk spenat
Ovanstående blir lasagnens plattor
- 1 pkt sojagrädde, lite salt och peppar
- 1 pkt fetaost eller lite riven parmesan/pecorino (inga mängder här, då förstör du tanken med smalmaten)
Ovanstående blandas ihop och blir ostsåsen.
- Varva färs, plattor och ostsås.
- Avsluta med lite ostsås på toppen och grädda ca. 30 min i 175C.
- Toppen ska få lite färg och allt ska bli genomvarmt, däremot gör det inget om grönsakerna fortfarande har stuns i sig.