Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Recept på fisk & skaldjur
- Recept på fågel
- Vitlöksmarinerade kycklinglårfiléer
- Helstekt färsk dragonkyckling med gräddsås
- Indisk kycklinggryta
- Karibisk kycklingspett med papayasallad
- Fyllda kycklingrullader
- Helstekt kalkonfilé Provencal med rostade rotfrukter
- Grillade kycklingburgare med mangosalsa
- Kycklinggryta
- Annas kyckling salciccia
- Satay ayam indonesiska små kycklingspett
- Helstekt vitlökskyckling med äpple och aprikoser
- Italiensk Kyckling med spenat och zucchinispaget
- Kalkonstroganoff recept
- Kalkonpastrami och cashewnötssmörsrullar med tahinidressing
- Medelhavsinpirerad kalkongryta
- Pollo alla cacciatora
- Recept på thaimat
- Recept på dippsåser & dressingar
- Recept rawfood
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Recept
Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.
Fyllda kycklingrullader
med parmesanost och soltorkade tomater
Ingredienser:
- 1 paket kycklinglårfiéer 450 g
- 1 ask soltorkade tomater i olja, grovt hackade
- 1 bit Parmigiano Reggiano, hyvlad
- 1 kruka basilika
- Torkad dragon /torkad timjan
- Salt och peppar
- Vitt vin
- Citron, saften av
- Fransk senap
- Grädde
Tillagning:
- Banka ut kycklinglårfiléerna till tunna schnitslar och dela dem 3 lika delar.
- Fyll de utbankade schnitzlarna med en liten bit tomat, några blad basilika, en skiva parmesanost.
- Salta och peppra.
- Rulla ihop och lägg ned i en ugnsfast form. Krydda rikligt med dragon, timjan och pressa över färsk citron. Ringla över olivolja.
- Stek i ugn på 200 g ca 15-20 minuter tills rullarna är genomstekta.
- Ös ett par gånger under tillagningen och tillsätt ev lite vitt vin.
- När rullarna är klara, klicka ned fransk senap, lite mera vin och grädde. Rör om och låt gå ytterligare 10 minuter i ugnen.
- Serveras med sallad av: späda gröna löv, parmesanost hyvlad, pinjenötter.