Mag och tarmproblem?

Är du orolig i magen? Då är gröna kuren någonting för dig.
Den råder bot på många mag och tarmproblem och gör att svullnader försvinner från hela kroppen. Är du sockerberoende  slipper du sockersug och ett pendlande blodsocker.

En perfekt kost för sockerberoende och en bra kickstart för din viktminskning.

Detta ska du äta

Fett

Smör, olivolja, kokosfett, lite grädde, getost, parmesan, fårost

Grönsaker

Spenat, mangold, broccoli, grönkål, zucchini, sparris, spetskål, sallad i olika sorter, groddar, solrosskott, gurka, selleri, gröna bönor, sockerärtor, kronärtskockor, brysselkål, surkål

Proteiner

Lamm, vilt, kyckling, ägg, bönor, fisk, skaldjur

Nötter/frön

Pumpa/linfrön, paranötter, valnötter

Gröna kuren - kickstart på din viktminskning

Gröna Kuren är en bra start till en långsiktig viktminskning och en lugnare mage! Svullen och orolig mage lugnar ned sig och svullnad försvinner från hela kroppen, du slipper sug efter sötsaker och ett pendlande blodsocker.

Gröna kuren innebär att du under 2- 4 veckor äter en kost bestående av bara gröna grönsaker, fett och protein. Detta är en perfekt kost för sockerberoende och en bra kickstart för din viktminskning och även bra för den som har mag och tarmproblem.

Undvik således all frukt, sötsaker, bakverk, juicer och alkohol i alla dess former. Du ska även låta blir stärkelseprodukter som ris och pasta, potatis, morot, palsternacka etc. Allt som göder jäsningsprocesser tas bort i denna kur. Vill du få ett bra resultat oavsett om målet är viktminskning, bli av med sockerberoende eller att få bukt med mag och tarmproblem, skall du vara konsekvent.

Gröna Kuren  ger din mage vila från jäsningar och socker!  Det är oftast de som ligger till grund för dina mag och tarmproblem. Jag kan lova dig att det blir stor positiv förändring på din hälsa, ett stabilt blodsocker och mera energi och pigghet!

Sockerberoende är ett växande problem i vårt samhälle. Det är mycket viktigt att vi blir medvetna om vad sockerberoende är och hur det kan påverka oss. Lika viktigt är det att bli av med sitt ev sockerberoende. Du kan läsa mer om sockerberoende här »


Många går upp i vikt antingen för att de har skadad tarmvägg (av gluten eller aggressiva jästsvampar) eller för att de har en ohälsosam tarmflora, vilket kan orsakas av flera saker: antibiotikakurer, slarv med maten, stress, alkohol, för mycket socker, skräpmat och vita kolhydrater etc.

Gröna kuren hjälper kroppen att snabbt hitta tillbaks till balans, och du kommer att märka skillnad bara efter ett par dagar. Det gäller dock att hålla den konsekvent och vara lite disciplinerad – men det ger bra resultat! Dessutom blir du mätt och belåten och samtidigt går du ner i vikt på gröna kuren. En sockerfri kost är lösningen för en beroendehjärna!

Beställ pdf på genomförandet av Gröna Kuren här >>