Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Zucchinispagetti med tomatsås
- Biam - grönsaksgratäng
- Annas vegetariska lasagne
- Svensk pressgurka
- Broccoligratäng
- Sweet potato fries
- Zuccini- och tomatgratäng
- Kronärtskocka med örtolja och räkor
- Grillad grönsakssallad
- Ängamat -len läkande soppa för känslig mage
- Nyttiga burgare
- Havuc Salata Morotssallad med yogurt
- Melanzane Parmeggiani recept
- Nyttiga Cannelloni med spenat
- Spenat och jordärtskocksgratin
- Grönsaksstavar och med pumpa/ingefärssmör
- Grönkålschips
- Ostfyllda körsbärstomater
- Små rödbetor med wasabidip
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Recept på fisk & skaldjur
- Recept på fågel
- Recept på thaimat
- Recept på dippsåser & dressingar
- Recept rawfood
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Grönsaker & Rotfrukt
En god, nyttig och bra sallad kan vara ett mycket bra alternativ till
en enklare måltid. Ordet sallad har fått en slags hälsostämpel men det
beror helt på vad du har i din sallad.
Se mina tips på bra och nyttig sallad.
Grönkålschips
- 10 blad grön kruskål, skär bort den grova reven i mitten
- olivolja
- havssalt
- blandade torra örtryddor efter smak
Sätt ugnen på 180 grader
Pensla en plåt med olivolja.
Skär kålen i mindre chipsiga bitar.
Rosta i ugnen ca 15 minuter tills de är krispiga. rör om då och då.
Krydda med örtkryddor och havssalt. servera i skål.
Bönor/linser, grönsaker, frukt, nötter, kryddor, the som vanligt.