Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Recept på fisk & skaldjur
- Recept på fågel
- Vitlöksmarinerade kycklinglårfiléer
- Helstekt färsk dragonkyckling med gräddsås
- Indisk kycklinggryta
- Karibisk kycklingspett med papayasallad
- Fyllda kycklingrullader
- Helstekt kalkonfilé Provencal med rostade rotfrukter
- Grillade kycklingburgare med mangosalsa
- Kycklinggryta
- Annas kyckling salciccia
- Satay ayam indonesiska små kycklingspett
- Helstekt vitlökskyckling med äpple och aprikoser
- Italiensk Kyckling med spenat och zucchinispaget
- Kalkonstroganoff recept
- Kalkonpastrami och cashewnötssmörsrullar med tahinidressing
- Medelhavsinpirerad kalkongryta
- Pollo alla cacciatora
- Recept på thaimat
- Recept på dippsåser & dressingar
- Recept rawfood
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Recept
Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.
Karibisk kycklingspett med papayasallad
Karibiska kycklingspett
1-2 timmar inklusive marinering
Ingredienser (10 små spett)
- 1/2 paket kycklinglårfilé
- Små träspett, blötlagda
- 2 schalottenlökar finhackade
- 1/2 liten röd chili finhackad
- 1 lime saften av
- 1 dl färsk slätbladig persilja finhackad
- 2 msk nyttig ketchup
- 2 msk olja
- 1 nypa salt
Tillagning
- Dela kycklingen i mindre delar och trä upp på små trä spett
- Blanda alla ingredienser till glazen.
- Pensla på spetten och låt marinera minst 1-2 timmar.
- Grilla eller stek kycklingspetten på grillen alt ugnen tills de är genomstekta.
Papayasallad
15 minuter
Ingredienser (2-4 portioner)
- 2 dl riven omogen papaya
- 3 msk fisksås
- 2 cm riven ingefära
- 2 klyftor vitlök
- 1 dl hackad slätbladig persilja
- 1 dl hackad koriander
- 2 tsk honung
- Juice av 2 pressade lime
- 2 nävar färsk späd spenat
- 2 nävar färsk späd ruccola
Tillagning
- Blanda ingefära, vitlök, fisksås, honung, persilja, koriander, och lime i en separat skål.
- Lägg spenat, ruccola och papaya i en stor salladsskål.
- Slå över dressingen och blanda runt försiktigt.