Skippers ladda livskraft med yogaLadda livskraft

Det finns olika sätt för att ladda sig själv med livskraft.

Det gemensamma för oss är att det sker på ett trevligt, njutsamt och inspirerande sätt.

Här får du några tips.

DinViktCoach!

En populär CD som gör att du kan ha din coach med dig överallt.
En CD som behandlar allt ifrån problem med sömnen till att bryta beroenden och att  hålla en balanserad vikt.

Floating

Floating är ett oslagbart sätt att koppla av och ladda batterierna. De erfarenheter vi själva har är mycket positiva. Att flyta i en flyttank kan enligt forskningen lindra stress och medföljande besvär t.ex. med rygg och nacke samt spänningshuvudvärk. Att viktlös flyta omkring i det varma mjuka saltvattnet är en upplevelse som ger total avslappning i spända muskler och i ditt sinne. Vi kan verkligen uppmana alla att ge sig tid till ett flyt. Själva flyter vi så ofta vi kan hos Wärmdö Floating. Ring och tala med Kerstin Holm på 073 982 65 33 så hjälper hon dig. Vi flyter även hos vår kollega Bertil Fanger på Panta Rei i Vaxholm tel 08 541 322 63.

För er ute i landet som vill hitta det rätta flytet klicka här: Floating i sverige eller Flytlänkar.LPG - Endermologie®

Endermologie® är en bindvävsmasage som ger kroppen en reljäl genomkörare. Den stimulerar såväl huden, bindväven som det lymfatiska systemet som hjälper kroppen med avgiftning och rening.

Vi har fått överraskande goda resultat med våra klienter.

 

 Vibrationsplatta

Vibrationsträning är en träningsform som är relativt ny. De erfarenheter vi har är mycket positiva. Du stärker dina muskler, din benstomme och stimulerar dina celler och dina inre organ. Vibrationsträning är något som vi personligen inte skulle vilja vara utan p.g.a alla de positiva effekter vi själva upplever.

En bra vibrationplatta som vi själva använt är VIBRASOUND från PANTA REI.

Du kan hitta mer information om du klickar på länken http://www.pantarei-floating.com/vibben.html eller så kan du ringa Panta Rei och Bertil Fanger direkt på tel 08 541 32 632.

Bertil är en oberoende forskare och innovatör som har ett stort hjärta för människor.