Anna Skipper CloseLev smart

En bra kost är något för alla!

Anna älskar god mat. Att utveckla recept som förbättrar din livskvalitet är hennes specialitet.

I sin coaching utgår Anna från individens egna förutsättningar, målet är att få alla människor att må bra.

Smart Living

Att leva smart är viktigt för oss alla. Idag finns det fler fällor än någonsin i form av skräpmat och allt annat som vi ständigt möter i vårt moderna samhälle.

YogaCoupleAvgaser, elektrosmog, kemikalier i kläder och mat och den ständigt ökande stress många känner, är bara några av alla de belastningar vi utsätts för.

Därför är det viktigt att öka medvetenheten om hur vi kan göra bra val i det enorma utbud av möjligheter som dukas upp.

För att kunna leva smart behöver du givetvis göra kloka val när det gäller din kost men det är lika viktigt att du tränar på ett sätt som inte är skadligt och att du kan hantera ditt mentala jag.

Genom att informera och skapa nya produkter vill jag hjälpa de som inte har tid att läsa böcker och utvärdera vikten av informationen i dessa.

Satsa på en resa

Vår erfarenhet är att det är enklast att förändra sin livsstil när man lämnar sin vanliga miljö. För att inte ramla in i gamla mönster där vi "triggas" av och blir påminda av den miljö vi vanligen rör oss i, är det smart att göra förändringen på en annan plats än hemma.

PalmRelaxTänk bara på hur snabbt vi förändrar oss när vi reser. Det tar bara några minuter efter det att planet till vår semesterdestination har lyft innan vi kan se folk börjar prata med varandra på ett sätt de vanligen inte gör. För att inte tala om de lustiga hattar eller andra saker som vi tar på oss på semestern, vilka skulle vara helt otänkbara hemma i grannskapet eller på jobbet.

Vår idé om att lära sig nya saker i en avkopplande miljö utan att bli påmind om vardagens mödor, är något våra kunder uppskattar högt.

Kurser, Resor & Föredrag

Mer info om mina kurser, resor och föredrag hittar du under fliken "Tjänster"

Hoppas vi syns snart!

Varma, soliga hälsningar
Anna Skipper