Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Recept på fisk & skaldjur
- Recept på fågel
- Recept på thaimat
- Recept på dippsåser & dressingar
- Recept rawfood
- Raw chokladtoppar
- Nyttig rawfoodtårta
- Rawfoodwraps med shoyosås
- Levande pizza
- Skippers anti aging drink Raw food
- Avokado med algtapenade Raw food
- Levande Zucchini Rullar Raw food
- Valnötsburgare Raw food
- Levande Hummus Raw Food
- Levande Gröt - frukost Raw food
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Recept
Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.
Levande Pizza
Ingredienser:
Pizzabotten:
- 400 g groddade vetekorn
- 2 st tomater
- ½ lök
- 8 soltorkade tomater
- 1 näve färsk basilika
- 1 vitlöksklyfta
- ½ dl kallpressad olivolja
- Lite oregano och timjan efter smak
"Ost":
- 3 dl macademianötter
- 3 dl cashewnötter
- 1 pressad citron
- 1 vitlöksklyfta
Tomatsås:
- 5 st tomater
Gör så här:
- Lägg alla ingredienserna i en mixer och kör tills det blir en jämn smet.
- Häll över degen i en bunke och knåda det sista för hand. Alla ingredienser skall vara väl blandade.
- Tryck ut degen med händerna på en plåt. Den skall vara ungefär 3 -4 mm tjock.
- Torka i ugn i ca 4 timmar i ca 50 grader.
- Vänd botten och fortsätt torka tills degen blivit någorlunda krispig. Den skall gå att skära i bitar. Detta kan du göra i förväg och ta fram när du skall tillreda pizzan
- Mixa ihop alla ingredienserna till "osten" noggrant till en jämn smet.