Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Recept på fisk & skaldjur
- Recept på fågel
- Recept på thaimat
- Recept på dippsåser & dressingar
- Libanesisk zucciniröra
- Morotsröra från Bosphoren
- Aubergine- och avocadodipp
- Fetaostkräm
- Algtapenade
- Aioli
- Recept rawfood
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Recept
Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.
Morotsröra från Bosphoren
Ingredienser:
- ½ kg slantade lättkokta morötter
- 3 vitlöksklyftor
- 2 msk olivolja
- 1 shalottenlök
- 2 tsk spiskummin
- 1 tsk gurkmeja
- ½ citron saften av
- 1 tsk malen chilipeppar
- Salt
- 3 msk olivolja
- Lägg morötter, vitlök och olivolja i en kastrull.
- Lägg i smörgåspapper i kastrullen och täck med ett lock. Låt sjuda på spisen 20 minuter.
- Finhacka löken.
- Tillsätt spiskummin och lök i grytan. Fräs i ca 5 minuter.
- Mixa allt med en stavmixer och smaka av med salt ,citron, chili och olivolja.