Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Zucchinispagetti med tomatsås
- Biam - grönsaksgratäng
- Annas vegetariska lasagne
- Svensk pressgurka
- Broccoligratäng
- Sweet potato fries
- Zuccini- och tomatgratäng
- Kronärtskocka med örtolja och räkor
- Grillad grönsakssallad
- Ängamat -len läkande soppa för känslig mage
- Nyttiga burgare
- Havuc Salata Morotssallad med yogurt
- Melanzane Parmeggiani recept
- Nyttiga Cannelloni med spenat
- Spenat och jordärtskocksgratin
- Grönsaksstavar och med pumpa/ingefärssmör
- Grönkålschips
- Ostfyllda körsbärstomater
- Små rödbetor med wasabidip
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Recept på fisk & skaldjur
- Recept på fågel
- Recept på thaimat
- Recept på dippsåser & dressingar
- Recept rawfood
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Grönsaker & Rotfrukt
En god, nyttig och bra sallad kan vara ett mycket bra alternativ till
en enklare måltid. Ordet sallad har fått en slags hälsostämpel men det
beror helt på vad du har i din sallad.
Se mina tips på bra och nyttig sallad.
Ostfyllda körsbärstomater
16 körsbärstomater
- Fetaost
- Finhackade pepperoni
- Chili färsk finhackad eller chilipasta
- Olivolja
Skär av ett lock på varje tomat och gröp försiktigt ur innehållet med en
liten sked.
Mosa samman fetaosten med olivoljan.
Finchacka pepperonin samt blamda ned i
fetaosten.
Tillsätt även en klick chili pasta alt lite finhackad färsk
chili.
Salta och peppra.
Fyll tomaterna med fetaoströran och sätt tillbaka
locket.
Gratinera 10 minuter i 250 graders värme.