Anna Skipper ger Magnus Uggla råd

Arkiv information
Du är vad du äter med Anna Skipper

Under flikarna till vänster hittar du info från Annas olika program.  Många handlar precis som för Magnus Uggla om hur du ska göra för att må bättre.

 Anna Skippers matlagningskurs i Turkiet


Karin på rätt kurs

Anna Skippers Morgondrinkar

Peo berättar om sitt nya liv

Anna svarar på tittarfrågor

Kristina får svar på sina frågor.

Anna lagar en nyttig drink med citron och ingefära

Citrondrinken är en av Annas favoriter. Den är renande och stärker immunförsvaret.

 

Anna i Blåsningen

Det är en märklig känsla att bli så lurad. Jag annade ingenting.

Anna möter en spåkvinna

Hela Hollywood är översållat av fortune tellers, palm readers och tarot readers. Du kan se dom överallt när du åker omkring i staden. Detta gäller inte minst på Venice Beach.

Kan det finnas någon sanning bakom det som alla dessa rådgivare påstår? Varför anlitar Hollywoods stjärnor dessa siare? Häng med Anna och se vad hon fick veta om sig själv.

Venice Beach - Skipper i Hollywood

Venice Beach är känt för sina hippies, konstnärer, musiker och alla udda människor som befolkar strandpromenaden. Anna beger sig ut i vimlet för att ta tempen på musiklivet.

 

DogDating i Hollywood

Om man inte vill hänga på krogen så hittar man lättast en dating-partner i Runyon Canyoun som varje dag invaderas av motionssugna och de som vill göra nya bekantskaper.

Här stöter du på såväl kända stjärnor som det lycksökande vackra folket, hippa freaks och vanliga dödliga som vill motionera och hålla sig i trim.

Ett säkert sätt att få en lyckad kontakt är att göra turen med sin hund. Det är tydligen säkrare än att hänga på krogen. "DogDating! är det som gäller!

Lycka till säger vi - voov, voov - eller ska man kanske säga Woow!..

Brad Pitt och Pinks

I Hollywood har stjärnorna sina egna vattenhål. Brad Pitt och andra storheter brukar ända upp i kön till Pinks korvkiosk fram på sentimmarna. I kön som ringlar sig lång från tidig dag till sen natt kan man hitta namn som Celine Dion och andra namnkunniga stjärnor.

En helt galen restaurang på Sunset Blwd

Anna Skipper utforskar Hollywood och hittar en helt crazy restaurang mitt emot hennes hotell på Sunset Blwd.

Utbudet på matställen är enormt. Allt ifrån tokiga koncept-resturanger till lyxkrogar, från sliskig snabbmat till värsta vegannyttan. I Hollywood kan man hitta allt. Det är det som gör platsen så spännande.

BBQ lunch i Anna Ankas neighborhood

I Hollywood kan man hitta det mesta. Allt ifrån dyra lyxrestauranger till små hål i väggen med nyttig mat. När man susar fram i bilen och allt ser likandat ut från utsidan, gäller det verkligen att veta var man ska hitta sina vattenhål och oaser.

Karin på rätt kurs

Kursdeltagaren 77 år som deltog i Skipper Weight & Wellness i Turkiet, vill trots sin ålder lära sig mer om hur hon kan få ett bättre och hälsosammare liv.

Anna Skippers Morgondrinkar

En bra morgondrink är den bästa starten på dagen. Du kan starta en bra blodsocker kurva, påverka din vikt, detoxa, ta stärkande drinkar eller uppiggande.

Hopplös Blues

Underhållning för gästerna hemma hos Skipper i Turkiet under Skipper Weight & Wellness Academy. En stor dela av kursen bygger på trevlig samvaro, där deltagarna lagar mat, gör utflykter eller bara njuter det goda livet i solen.

Anna Skippers matlagningskurs i Turkiet

Det är lättare att vara positiv och förändringsbenägen när man lämnar sin vanliga miljö, därför är en utlandsresa kombinerat med nya lärdomar en bra present du bör unna dig själv.

Peo berättar om sitt nya liv

Peo berättar hur det var att komma till Turkiet och gå på kurs hos Skippers. Peo rapporterar hela tiden till Anna om sina framgångar. Det är kul att konstatera att det går bra och att Peo trivs bättre än på länge p.g.a. sin nya livvstil.

Anna Skipper letar ägg

Anna Skipper letar ägg till sin morgonomelett. Det är inte lätta att bli hönsmamma. Mycket att stå i.

Anna Skipper Surprised

Anna Skipper får en ovanlig present. Kursdeltagarna på Skipper Weight & Wellness Academy i Turkiet ger Anna en ovanlig present.

Vi gör allt vi kan för att hinna med att uppdatera sidan!

Gamla blandade klipp

Se bl.a. hur Thomas och Anki gick ner över 50 kilo tillsamman och löste problematiken att det inte kunde bli med barn. Tänk vilka mirakel en kostomläggning kan medverka till.

Alexander gjorde en fantastikst insats och fick en helt ny kropp och mer energi.

 

 

 

 

 

Sanna SannaBråding berätta om sin helomvändning

 

Thomas och Anki har gått ner över 60 kg i vikt sedan de började arbeta med Anna