Recept

Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.

Rawfoodwraps med shoyosås och cashewpesto

Ingredienser

Wraps

  • 1 morot
  • 1 fänkål
  • 3 stavar blekselleri
  • 1 gul paprika
  • 1/3 huvud savoykål
  • Rispapper

Caschewpesto

  • 3 dl lättrostade caschewnötter
  • 1/2 - 1 dl olivolja
  • 5 droppar sesamolja
  • Havssalt/peppar
  • Koriander 1 dl hackad

Shoyosås

  • 1 dl rapsolja
  • 1 dl shoyosoja
  • 1 msk dijonsenap original
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1/2 dl finhackad slätbladig persilja

Tillagning

  1. Finstrimla alla grönsakerna och blanda.
  2. Blötlägg rispapperen i kokhett vatten i 10 sekunder och lyft upp och lägg mellan rena torra handdukar.
  3. Tag isär papperen så de ej klibbar ihop.
  4. Tag ett rispapper och lägg grönsakerna och peston i mitten. Rulla till hälften, vik in kanterna och rulla färdigt.
  5. Servera rullarna med shoyosås som dippsås.