Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Recept på fisk & skaldjur
- Recept på fågel
- Recept på thaimat
- Recept på dippsåser & dressingar
- Recept rawfood
- Raw chokladtoppar
- Nyttig rawfoodtårta
- Rawfoodwraps med shoyosås
- Levande pizza
- Skippers anti aging drink Raw food
- Avokado med algtapenade Raw food
- Levande Zucchini Rullar Raw food
- Valnötsburgare Raw food
- Levande Hummus Raw Food
- Levande Gröt - frukost Raw food
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Recept
Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.
Rawfoodwraps med shoyosås och cashewpesto
Ingredienser
Wraps
- 1 morot
- 1 fänkål
- 3 stavar blekselleri
- 1 gul paprika
- 1/3 huvud savoykål
- Rispapper
Caschewpesto
- 3 dl lättrostade caschewnötter
- 1/2 - 1 dl olivolja
- 5 droppar sesamolja
- Havssalt/peppar
- Koriander 1 dl hackad
Shoyosås
- 1 dl rapsolja
- 1 dl shoyosoja
- 1 msk dijonsenap original
- 1 tsk sambal oelek
- 1/2 dl finhackad slätbladig persilja
Tillagning
- Finstrimla alla grönsakerna och blanda.
- Blötlägg rispapperen i kokhett vatten i 10 sekunder och lyft upp och lägg mellan rena torra handdukar.
- Tag isär papperen så de ej klibbar ihop.
- Tag ett rispapper och lägg grönsakerna och peston i mitten. Rulla till hälften, vik in kanterna och rulla färdigt.
- Servera rullarna med shoyosås som dippsås.