Tappa vikt med SkipperViktminskning -

Resultat

Vi får dagligen mail från de som prövat våra metoder och som vittnar om sina framgångar.

För mig är en enorm glädje att kunna bidra med dessa postitva förändringa i människors liv.


Bilder på Veronica

1 Start - Veronica när hon startade

 

2 Kilona rasar -20 Kg

 

3 Kilona rasar -25 Kg

4 Kilona rasar, oj, oj -30 Kg

5 Kilona rasar, imponerade -35 Kg

6 En ny Veronica 40 kilo lättare

7 Nu är Veronicas mål att komma i toppform

VIKTMINSKNING - Lyckade exempel - Veronica

Veronica Havsstierna skrev följande till oss.

"Hej Anna och tack för dina jättebra program på TV. Du motiverade mig att
starta min viktminskning och nu är jag i full gång. Sedan januari 06 har jag minskat 35 kg och 32 cm i midjan. Inte illa va!"

Veronica blev inspirerad av TV-programmet och startade först att äta mat med lågt GI. Nu med lite mer erfarenhet säger Veronica att det är lätt att missförstå GI och förväxla det med t.ex. Atkins.

Hon säger "GI är egentligen bara en tabell som talar om hur fort kolhydrater i omsätts i kroppen. Men det betyder inte att det man äter är nyttigt eller ens bra. Nu mera äter jag och min familj efter stenåldersdieten och det fungerar bra eftersom din och min kropp är designad av naturen för att äta på det sättet"

Vi är böjda att hålla med Veronica då det är många som missförstår GI. Om man nödvändigtvis vill dricka läsk och byter ut sockret i läsken mot Aspartam så har man enligt GI-metoden gjort ett bra val, medan vi menar att valet är förödande och farligt.

Att stirra sig blind på GI gör att man kan missa många andra och mer viktiga saker som tex. vid vilka tider man äter eller hur man äter. Vi menar t.ex. att det är viktigt att ta mer hänsyn till sin egen personlighetstyp. Det nya system som vi bygger, vars namn än så länge är hemligt, kommer att lanseras på SkipperLife under våren. Det nya systemet kommer att vara baserat på detta kunnande.

Vi menar dock att alla som anstränger sig för att förbättra vår hälsa drar ett viktig strå till stacken och att det finns förtjänster med alla metoder.

Veronica mår fantastiskt idag. Hon är mycket piggare och hon har fått ett helt nytt liv. Allt går lättare. Från att knyta skorna till att ta sig an den viktiga motionen som ger ännu fler positiva effekter.

När vi talade med henne senast var hon tvungen att bryta samtalet för att hinna till en spinningklass. Sånt är kul att höra!

Efter resultatet du kan se på bilderna här till höger har Veronica fortsatt sin viktminskning!