Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Recept på fisk & skaldjur
- Sesampanerad lax
- Pasta med krämig laxsås
- Pilgrimsmusslor med saffranssås
- Fiskspett med jätteräkor
- Helgrillad laxsida med mangoketchup glaze och löjromsås
- Rosétorsk med färsk spenat
- Asiatisk lax med wokgrönsaker
- Ugnsbakad torsk med rotfruktstäcke
- Dinkelpasta med scampi
- Ceviche
- Gratinerade havskräftor
- Pasta med krämig lax- och broccolisås
- Skaldjursdopp i Örtolja
- Fisksoppa
- Cioppino - mustig röd fisksoppa i tryckkokare
- Thailändska fiskbiffar av torsk
- Thailändsk röd currygryta eller sås
- Skaldjurslasagne
- Rimmad Västerhavstorsk med buljongkokta grönsaker
- Recept på fågel
- Recept på thaimat
- Recept på dippsåser & dressingar
- Recept rawfood
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Recept
Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.
Rosétorsk med färsk spenat
Superlätt fiskrätt som alla kan laga. Passar även LCHFare.
VIDEO - Anna lagar Rosepeppartorsk
Ingredienser (2 portioner)
- 400-500 g torsk
- 3 dl grädde
- Rosépeppar
- 5 dl babyspenat
- 10 stycken körsbärstomater
- En halv tärning fiskbuljong
- Salt och peppar
Tillagning
- Koka upp grädden, tillsätt fiskbuljongen och häll i rosépeppar efter smak.
- Salta och peppra.
- Lägg 5 dl babyspenat i en ugnssäker form.
- Lägg på fisken och häll över såsen samt körsbärstomaterna.
- Grädda fisken i 200 grader i ca 25 minuter.
- Servera med ruccolasallad och pinjenötter.