Recept

Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.


Rosétorsk med färsk spenat

Superlätt fiskrätt som alla kan laga. Passar även LCHFare.

VIDEO - Anna lagar Rosepeppartorsk


Ingredienser (2 portioner)

  • 400-500 g torsk
  • 3 dl grädde
  • Rosépeppar
  • 5 dl babyspenat
  • 10 stycken körsbärstomater
  • En halv tärning fiskbuljong
  • Salt och peppar

Tillagning

  1. Koka upp grädden, tillsätt fiskbuljongen och häll i rosépeppar efter smak.
  2. Salta och peppra.
  3. Lägg 5 dl babyspenat i en ugnssäker form.
  4. Lägg på fisken och häll över såsen samt körsbärstomaterna.
  5. Grädda fisken i 200 grader i ca 25 minuter.
  6. Servera med ruccolasallad och pinjenötter.