Vårsäsongen 2012

Här presenteras vårsäsongen 2012 av Du är vad du äter med Anna Skipper. I varje avsnitt träffar Anna en ny utmaning. Helt individuellt hjälper hon männsikorna hon möter till en bättre hälsa.

Recept & kosttillskott

Länkar till matrecept och kosttillskott som hjälpte Louise att lyckas:

Recept

Drinken för skön och slank mage
Linssoppa
Aduki böngryta
Italiensk Kyckling med spenat  och  zucchinispagetti

Kosttillskott

Viktpaketet  - Innehåller protein, psyllium och linföolja.
Algine Plus – 5 tabletter på morgonen
Ultrainflamx –3 strukna matskedar blandas med 3 dl vatten två gånger dagligen.
Cocosa Extra virgine Cocosfett – 1 msk/dag för att dämpa sötsuget

Den glada singeltjejen Louise

Louise är den glada singeltjejen som gillar sitt sociala liv som består mest av att fika, äta middagar och festa med kompisarna.

Hon är lite som ”Bridget Jones” och har svårt att motstå frestelser och faller för choklad, kakor, god mat och dryck. Eftersom hon bor ensam så är matlagning ingenting hon prioriterar, hon äter mest pasta med kyckling i någon form för att det går fort och är enkelt. Ibland när hon inte orkar blir det en skål popcorn eller en burk majs som får utgöra middagen.

Sallad och grönsaker har hon ingenting emot men hon tycker de är dyra och blir förstörda för fort för att det ska vara lönt att köpa hem det. Som ensamstående med stort umgänge blir det ofta så att hon går ut både fredag och lördag och då slinker det gärna ner ett antal drinkar, cider eller vin med fruktsoda.

Louise studerar till Key account manager men får panik när hon ser sig själv i spegeln, en Key account manager är ju snygg och elegant och just nu känner hon sig som en flodhäst.