Recept

Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.

Valnötsburgare

4 burgare

  • 7 dl valnötter (blötlagda ett par timmar)
  • 3 normalstora morötter
  • 2 dl svamp (champinjoner, portabello, etc)
  • 2 rödlökar
  • 2 dl färska kryddor (basilika, etc)
  • 1/4 röd paprika
  • 3 soltorkade tomater
  • 1 vitlöksklyfta
  • Torra kryddor efter smak
Lägg valnötter, morötter, svamp, vitlök, eventuella torra kryddor och den ena rödlöken i mixern. Mixa till en jämn smet. Finhacka de resterande ingredienserna för hand och rör ned dem i smeten. Forma sedan smeten till 4 st burgare. Ät direkt eller torka i ugnen på 50 grader tills du är nöjd med fastheten. Servera med en stor sallad och levande humus.