Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Vegetariska sojakorvar
- Vegetariska sojaburgare
- Vegetariska sojastrimlor - Chicken style
- Vegetariska sojastrimlor - Beef style
- Här hittar du produkterna
- Sauterad savoykål med vegetariska järpar
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Recept på fisk & skaldjur
- Recept på fågel
- Recept på thaimat
- Recept på dippsåser & dressingar
- Recept rawfood
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Recept
Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.
Sauterad savoykål med vegetariska järpar

Tid: 50 min
Ingredienser:
Vegetariska järpar:
- 1pkt sojafärs
- 1 lök, riven
- 1 dl vita bönor, kokta och mixade
- 1 dl slätbladig persilja, finhackad
- 1 msk kapris, finhackad
- 3 tsk fransk senap
- 2 vitlöksklyftor, rivna
- 1 ägg
Savoykålen:
- 3 nävar strimlad savoykål
- 1 msk olivolja
- 2 schalottenlökar, finhackade
- 3 msk sojagrädde
Blanda alla ingredienserna till järparna, låt vila 20 minuter i kylskåp.
Forma små järpar och stek i smör alt olivolja.
Färs savoykålen och schalottenlök i smör alt olivolja. Salta och peppra, Slå över grädden och låt koka med ett par minuter.
Gör även en färgglad lövsallad med paprika och rostade solrosfrön och lägg på tallriken.