Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Vegetariska sojakorvar
- Vegetariska sojaburgare
- Vegetariska sojastrimlor - Chicken style
- Vegetariska sojastrimlor - Beef style
- Här hittar du produkterna
- Sauterad savoykål med vegetariska järpar
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Recept på fisk & skaldjur
- Recept på fågel
- Recept på thaimat
- Recept på dippsåser & dressingar
- Recept rawfood
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Recept
Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.
I Samarbete med:

Soja burgare med rostad sötpotatis
(4 portioner)
Ingredienser:
- 1 pkt Soja burgare
- I kruka sallad
- 4 hamburgerbröd med fullkorn
- 2 tomater
- 2 små rödlökar
- Urtekrams ekologisk ketchup
- Mjölksyrad gurka
- 2 medelstora sötpotatis
- 1 kruka färsk timjan, repa av bladen
- Smör/olivolja till stekning
- Havssalt
Gör så här:
- Sätt ugnen på 200C.
- Skala och skär sötpotatisen i fingerstora bitar.
- Droppa olivolja i en ugnssäker form. Lägg ned sötpotatisen, salta och tillsätt färska timjanblad. Vänd runt ingredienserna i oljan. Gratinera i ugnen ca 30 minuter.
- Stek burgarna i smör och lite olivolja ca 8 minuter. Värm bröden i ugnen någon minut.
- Lägg på sallad, tomater, skivad rödlök i bröden. Lägg i hamburgare och tillsätt ketchup och skivad mjölksyrad gurka.
Servera med sötpotatis och extra sallad.