Recept

Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.


I Samarbete med:

Sojakorvar med grillad majs och bakad potatis

(4 portioner)

Ingredienser:

  • 1 paket sojakorvar
  • 4 majskolvar
  • 4 bakpotatisar
  • 4 tomater
  • 1 rödlök
  • I kruka basilika
  • Olivolja/smör till stekning
  • Havssalt
  • Peppar från kvarn

Yoghurtsås:

  • 2 dl turkisk yogurt
  • ½ gurka, fint riven, krama ur vätskan
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • Salt

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vira in potatisarna i foliepapper.
  3. Lägg in i ugnen ca 1 timma. Känn med en sticka när potatisen är genombakad.


    Under tiden:
  4. Blanda alla ingredienser i en skål till yogurtsåsen. Ställ in i kylskåpet.
  5. Koka majsen enligt förpackningen. Lägg majskolvarna i en het grillpanna och vänd runt hastigt så du får fina grillränder.
  6. Stek korvarna i en stekpanna ca 8 minuter i smör/olivolja.
  7. Skiva tomaterna och löken tunt. Varva tomater, lök, basilika i en skål och häll över en god vinegrette.
  8. Snitta upp bakpotatisen och klicka i yougurtsåsen. Salta och peppra.
  9. Lägg upp bakpotatisen, korvarna, majsen och tomatsalladen på en vacker tallrik.
  10. Färdigt att servera.