Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Vegetariska sojakorvar
- Vegetariska sojaburgare
- Vegetariska sojastrimlor - Chicken style
- Vegetariska sojastrimlor - Beef style
- Här hittar du produkterna
- Sauterad savoykål med vegetariska järpar
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Recept på fisk & skaldjur
- Recept på fågel
- Recept på thaimat
- Recept på dippsåser & dressingar
- Recept rawfood
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Recept
Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.
I Samarbete med:

Varm sallad med grillade grönsaker Chicken style
(4 portioner)
Ingredienser:
- 1 paket Vegetariska sojastrimlor Chicken style
- 1 ask ruccola sallad
- 2 små zucchini
- 1 gul paprika
- 1 ask alfalfa groddar
- 1 ask körsbärstomater
- 4 skivor haloumiost
- 1 dl rostade pumpakärnor
- Olivolja/ekologiskt smör
- Havssalt
- Peppar från kvarn
Gör så här:
- Sätt ugnen på 200C.
- Skär zucchinin i tunna skivor. Kärna ur paprikan och skär i klyftor. Dela körsbärstomaterna och skölj salladen.
- Lägg zucchini och paprikan i en ugnsfast form och tillsätt olivolja, salt och peppar.
- Grilla i ugn ca 15 minuter.
- Stek soja strimlorna i smör/olivolja ca 6 minuter i en stekpanna.
- Stek haloumin någon minut på varje sida i stekpannan.
- Lägg upp ruccola och körsbärstomaterna på en tallrik. Blanda ned grillad zucchini och paprika. Lägg på sojastrimlorna och haloumiosten. Toppa med groddar och rostade pumpakärnor. Strö över havssalt och peppar från kvar. Droppa över en god balsamvinäger och lite extra olivolja.