Recept
- Video-recept
- Recept nyttig frukost
- Recept på sallad
- Recept på soppa
- Recept på nyttigt bröd och pasta
- Vegetariska sojaprodukter
- Recept på grönsaker & rotfrukter
- Recept på bönor & linser
- Recept på kött & vilt
- Viltfärsbiffar
- Nordafrikansk lammgryta
- Souvlaki med sallad och tsatsiki
- Nyttig hamburgare
- Anna Skippers Fyllda paprikor
- Suovas sallad
- Tjälknöl
- Zucchini Spagetti Bolognese
- Recept på fisk & skaldjur
- Recept på fågel
- Recept på thaimat
- Recept på dippsåser & dressingar
- Recept rawfood
- Recept på sött & gott
- Recept på nyttiga snacks
- Tillbehör och tips
- Recept på nyttiga smoothies
- Recept på nyttiga cocktails
- Anna Ankas Jul
- Julrecept
- Nyttiga recept för barn
Recept
Personlig coaching på ett nytt sätt! Hos Skipper kan du få recept, råd och metoder anpassade till din egen kroppstyp.
Zucchini Spagetti Bolognese
Antal portioner: 4
2 zuccchini - hyvla långa spagetti på ett rivjärn eller i en grönsakssvarv
- 300 g lammfärs
- 1 burk körsbärstomater på burk
- 1 gul lök, hackad
- 1 morot, fint fint hackat alt riven
- 1 rotselleri, fint fint hackat alt riven
- 2 vitlöksklyftor
- Olivolja till stekning
- 2 dl grönsaksbuljong
- 1 msk oregano
- 1 msk timjan
- 1 nypa kanel
- salt och malen vitpeppar
- 100 g riven parmesanost
1. Skala och hacka löken. Skala och tärna moroten ytterst fint. Skala rotsellerin och riv den grovt. Fräs grönsakerna samt vitlöken mjuka i olivolja. Lägg i färsen och fräs den gyllenbrun.
2. Häll i buljongen och tomaterna. Strö över kryddorna. Sjud på svag värme under lock i 30-45 minuter. Krydda med salt och peppar.
3. Koka zucchinipastan i 1 minut i kokande saltat vatten. Häll av vattnet. Ringla över olivolja, salta peppra ifrån kvarn. Blanda ned parmesanosten i pastan. Toppas med bolognese såsen.